2024.01.21 Bendruomenės atvira diskusija Ukmergėje

2024.01.21 Bendruomenės atvira diskusija Ukmergėje

Žiemišką ir saulėtą sekmadienį susitikome Ukmergėje, kur žmonės nepatingėjo ir atvažiavo ne tik iš Ukmergės, bet ir Kauno, Marijampolės, Vilniaus, Utenos, Labanoro girios, Radviliškio, net ir iš Telšių… Tai tik patvirtina, kad jei yra vidinis noras dalyvauti, viskas susidėlioja pačiu geriausiu būdu.
Šį kartą turėjome patirtį dalyvauti tiesioginiame eteryje, tad keletą svarbių vienam žmogui klausimų nagrinėjome viešai. Giliai buvome klausime, apie tai „O kaip tu norėtum, kad būtų?”. Dažniausiai žinome, ko nenorime (to ir turime daugiausiai), tačiau rasti atsakymą, o kaip norėčiau, kad būtų, pasirodo nėra taip paprasta ir tai liečia kiekvieną iš mūsų per įvairias gyvenimiškas situacijas.
„Ar aš galiu įtakoti savo rytojaus dieną?”
Tai dar vienas klausimas, kuris kelia daugumai sąmyšį galvoje. Diskusijoje daug kalbėjome apie gyvenimo kryptį, bendrą sutarimą, šeimą, darną, pasitikėjimo atkūrimo procesą. Apie tai, kad esame stipriai nutolę nuo gamtos, kur galime rasti visus atsakymus ir paaiškinimus, kodėl taip vyksta. Ir tam kad „atklysti, turime pirmiausiai pasiklysti”.
Palietėme valžios, kaip reiškinio, klausimą bei kodėl ji svarbi kiekvienam, jei žinome, ko norime ir kodėl. Kodėl žmonės bijo kontrolės bei kaip veikia pusiausvyros galia.
Ačiū visiems! Buvo stipru, gilu ir prasminga kiekvienam iš mūsų. Stiprindami save, savo stuburą, savivertę, pasitikėjimą, keliame ir bendrą kolektyvinį sąmoningumą bei plečiame pasaulėvoką.
———–
Artimiausios diskusijos kituose miestuose:
Iki sekančių susitikimų!
„Lietuvos restarto” iniciatyvinė grupė
Susiję pranešimai
Palikite atsiliepimą

Jūsų elektroninis paštas nebus publikuojamas.Required fields are marked *

Follow by Email