Bendruomenės rudens žygis – NAUJA PRADŽIA 09.02

Bendruomenės rudens žygis – NAUJA PRADŽIA 09.02

BENDRUOMENĖS RUDENS ŽYGIS

NAUJA PRADŽIA

Rugsėjo 2 d. (šeštadienis)

Keliaukime kartu!

Registruotis į žygį Jūsų klausimams
KAS TAI?
Bendruomenės rudens žygis – susitikimas ir gyvas patyrimas gamtoje, kartu keliaujant į rudenį bei pasitinkant naują pradžią. Keliausime labiausiai miškais apaugusiame Neries regioniniame parke, kuriame auga vieni didžiausių ir seniausių ąžuolų, ypatingomis šio krašto vietomis, kurios mena protėvių laikus ir jų istorijas. Praleisime ne tik nuostabų laiką gamtoje bei prisipildysime gamtos dovanomis, bet ir leisimės kartu į NAUJOS PRADŽIOS kelionę. Apie ką ji? Apie tave, mane, kitus ir mus visus. Tad leiskimės kartu į šią kelionę!
KAS MŪSŲ LAUKIA?
Žygis truks apie 4 val. Keliausime apie 8 km., tad puikiai tinkamas su vaikais ir augintiniais. Startuosime nuo Karmazinų piliakalnio, nuo kurio prasideda mūsų įdomiausias Neries regioninio parko maršrutas. Pusę žygio keliausime palei Dūkštos upelio slėnį, kurį prieš daugybę metų Lietuvoje suformavo tirpstantys ledynmečio vandenys. Dabar tai – nepakartojamo grožio lietuviškas kanjonas. Keliaudami miškuotu ir vingiuotu slėniu, sutiksime ne tik retus augalus, bet ir unikalius praeitį menančius Bradeliškių ir Buivydų piliakalnius, užkopsime į dvi aukštas atodangas, nuo kurių galėsime pasigrožėti nuostabia Neries slėnio panorama. Po žygio visi sugrįšime į tą pačią aikštelę, nuo kurios startavome. Po to visi kartu eisime aplankyti Vaišnavų bendruomenę, kuri įsikūrusi pačiame upės slėnyje, piliakanio papėdėje ir kur mūsų laukia sveiki ir skanūs pietūs/vakarienė. Kartu pasibūsime, prie puodelio arbatos ar kavos pabendrausime, pažaisime lauko žaidimus.
Image link
BENDRA INFORMACIJA
Rugsėjo 2 d. (šeštadienis)

10:00-10:45 val. Atvykimas į susitikimo tašką – Karmazinų piliakalnis (geriausiai vesti į navigaciją). Koordinatės: 54.83540075553555, 24.9326431446269,  Karmazinai, Vilniaus r. sav. Automobilius paliekame ant Ąžuolų kalno, renkamės prie rožinio skanėstų kioskelio „Sweet Love”.

11:00-16:00 val. Žygis. Neries regioninis parkas.

16:00 val. Grįžtame į starto vietą (prie rožinio skanėstų kioskelio). Visi kartu einame į Vaišnavų bendruomenę pavalgyti.

KĄ PASIIMTI?

Vandens gertuvę, šiltos arbatos termosą, šiek tiek užkandžių.

Atžvelgiant į oro sąlygas, patogiai apsirengti ir apsiauti.

Savo patogumui galite pasiimti turistinę kėdutę.

MAINAI DALYVAUJANTIEMS
15 Eur. (šiltas maistas įskaičiuotas) - suaugusiems ir vaikams nuo 12 m.
Vaikams iki 12 m. nemokamai. *Mokėjimas grynais vietoje.

*Žygis ne komercinis, visos lėšos skirtos bendroms sąnaudoms padengti.

Registracija BŪTINA! Registruojamės iki rugpjūčio 31 d.

KONTAKTAI: info@lietuvosrestartas.eu, +37065508988 (Jūratė)

Jau galite tapti VJ Lietuvos restarto” asociacijos nariu:

Kaip tapti nariu? Narystė – Lietuvos Restartas

Susitikime NAUJĄ PRADŽIĄ gamtoje!

Registruotis į žygį
Susiję pranešimai
2 Comments
Julija

Laba diena, ar žygyje gali dalyvauti ir ne asociacijos nariai? Jei taip, tai kokio ilgio maršrutas numatomas? Ar galima dalyvauti su mažais vaikas?

Sveiki, taip gali dalyvauti visi norintys. Žygiuosime apie 8 km., trasa nesudėtinga, tad tinka ir su vaikais, ir su augintiniais.

Palikite atsiliepimą

Jūsų elektroninis paštas nebus publikuojamas.Required fields are marked *

Follow by Email