2023.11.05 Bendruomenės atvira diskusija Vievyje

2023.11.05 Bendruomenės atvira diskusija Vievyje

„Tol, kol man kyla klausimas, ar aš esu laisvas, tol – tai tik iliuzija, kad toks esu”.
Šį sekmadienį keliavome į Vievį, kur buvome ir iš Kauno, Vilniaus, Panevėžio, Marijampolės, Elektrėnų rajono… Kėlėme diskusiją apie tai kas yra sėkminga bendruomenė, kodėl jei bendruomenė nekuria jokio produkto, naudoja tik kitų laiką ir nesukuria vertės. Kalbėjome apie tai, kad dauguma žmonių, norinčių kurti pokyti savyje, susiduria su trimis pagrindiniais iššūkiais: 1 . Neturi laiko. 2. Yra žinančio pozicijoje. 3. Aplinka, kurioje jis yra.
„Patirti save kaip problemą – ir dovana, ir iššūkis”.
Dažnai pokyčiui mums reikia kančios tam, kad subręstume. Bendraudami su kitais žmonėmis, mes kuriame vertę vienas kitam, dalinamės patirtimis bei plečiame suvokimą apie save.
Diskusijos pabaigoje dar kartą visų klausėme, tai apie ką yra Lietuvos restartas? ???? Kiekvieno atsakymai yra skirtingi, nes jį reikia patirti. Bet visumoje čia vyksta aktyvi „smegenų mankšta”, kur EGO visada „gauna į skūrą”.
Ačiū visiems už prasmingą diskusiją, naujus suvokimus, savyje priimtus sprendimus; aktyvų laiką pertraukos metu, išbandant OCR aikštelę bei skanų, naminį maistą.
Iki sekančių kartų!
———-
Artimiausios diskusijos:
———–
Artimiausi renginiai:

Bendruomenės Naujųjų Metų sutikimas 2024 “Aš tave matau” 12.31-01.01: https://forms.gle/3eVD8F8NaWLf3SWQA

———–
Iki sekančių susitikimų!
„Lietuvos restarto” iniciatyvinė grupė
Susiję pranešimai
Palikite atsiliepimą

Jūsų elektroninis paštas nebus publikuojamas.Required fields are marked *

Follow by Email