Bendruomenės pavasario žygis. PATIRK NUOTYKĮ – PER BAIMĘ Į GALIĄ! Balandžio 1 d.

Bendruomenės pavasario žygis. PATIRK NUOTYKĮ – PER BAIMĘ Į GALIĄ! Balandžio 1 d.

Bendruomenės pavasario žygis

Dubysos regioninis parkas (Ariogala)

PATIRK NUOTYKĮ - PER BAIMĘ Į GALIĄ!

Balandžio 1 d.

KAS TAI IR KAS MŪSŲ LAUKIA?
  • Bendruomenės pavasario žygis – susitikimas ir gyvas patyrimas gamtoje, keliaujant kartu bei patiriant nuotykį – PER BAIMĘ Į GALIĄ.
  • Bundantis pavasaris žadina ne tik gamtą, bet ir žadina norą keliauti, pažinti, patirti. Keliausime viename vaizdingiausių Lietuvoje vietovių – Dubysos regioniame parke, kuris ypatingas upės šlaitais, vingiais, augmenija.
  • Mėgausimės bundančia gamta, sugrįžusių paukščių garsais, pažinsime bei patirsime dar neregėtas vietas, aplankysime šio kraštus dvarus ( Gėluvos, Čėkuvos), užkopsime į Gėluvos piliakalnį, dar kitaip vadinamą Birutės kalnu, išbandysime savo drąsą einant kabančiu tiltu per upę, pasigrožėsime Dubysos Dainų slėniu, kuriame vyksta įvairūs festivaliai, renginiai.
  • Prisipildysime naujomis patirtimis, pažintimis, gamtos dovanomis bei leisimės kartu į NUOTYKĮ. Nugalėsime vidines baimes bei sustiprėsime ne tik viduje, bet ir išorėje. Mūsų laukia tikras energijos užtaisas!
KAS SVARBU?
  • Tinkama avalynė (ilgesni) bei oro sąlygas atitinkanti apranga.
  • Žygis įvyks nepaisant oro sąlygų, todėl būkime tam pasirengę. Rekomenduojame su savimi turėti šiltos arbatos termosą, lengvų užkandžių, vandens. Kelionei palengvinti galima pasiimti ėjimo lazdas.
  • Kiekvienas žygio dalyvis atsako už savo sveikatą ir daiktų saugumą. Jaunesni nei 14 m. asmenys gali keliauti tik su jais lydinčiais suaugusiais. Tėveliai, kurie planuoja kartu su mažaisiais leistis į žygį, turėtų atsižvelgti į tai, jog vaikams iki 7 metų maršrutas gali būti kiek per sudėtingas.
Image link
BENDRA INFORMACIJA
KADA?
Balandžio 1 d. (šeštadienis)
LAIKAS
9:45-10:15 val. renkamės. 10:15 val. startuojame.
ŽYGIO STARTO VIETA

Titos ūkis., Gėluvos km., Raseinių raj.

Koordinatės: https://maps.app.goo.gl/czHbrs22DSs7waFD7 (pažymėta smeigtuku)

KIEK ŽYGIUOSIME?
~15 km. Trukmė ~ 5 h.
KĄ PASIIMTI Į ŽYGĮ?
Vandens, maisto pietums bei užkandžių. Žygio pabaigoje vaišinsimės žolelių arbata (nepamirškite daugkartinių puodelių) bei ant laužo kartu virsime košę, tad pasiimkite dubenėlį ir šaukštą.
KOKS DALYVIO MOKESTIS?
3 Eur. (košei, arbatai, kavai). Vaikams nemokamai. *Mokėjimas grynais vietoje.
BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA!
Prašome registruotis iki kovo 28 d. Planuokitės ir savo kalendoriuose pasižymėkite , jog 2023 m. balandžio 1 d. esi laukiamas (-ma) bendruomenės pavasario žygyje. Tikimės, jog ne tik marštutas, bet ir laukiantys iššūkiai, užduotys leis patirti tikrą nuotykį.
KVIEČIAME PRISIDĖTI:
Visuomeninis judėjimas Lietuvos restartas Swedbank, sąsk. nr. LT74 7300 0101 6855 3975 Nuoširdžiai dėkojame už jūsų pasirinkimą prisidėti savo investicija!
PATIRK NUOTYKĮ KARTU!

Ir laukiame tavęs…

Susiję pranešimai
Palikite atsiliepimą

Jūsų elektroninis paštas nebus publikuojamas.Required fields are marked *

Follow by Email