Bendruomenės rudens žygis – NAUJA PRADŽIA 09.03

Bendruomenės rudens žygis – NAUJA PRADŽIA 09.03

This content has been archived. It may no longer be relevant

NAUJA PRADŽIA

„Lietuvos ReSTARTAS” bendruomenės rudens žygis

Neries regioninis parkas

Rugsėjo 3 d.

KAS TAI?
Bendruomenės rudens žygis – susitikimas ir gyvas patyrimas gamtoje, kartu keliaujant į rudenį bei pasitinkant naują pradžią. Keliausime ypatingai gražioje Lietuvos vietoje, Neries regioniniame parke, kuriame atsiveria gražiausios, įdomiausios parko vietos. Praleisime ne tik nuostabų laiką gamtoje bei prisipildysime gamtos dovanomis, bet ir leisimės kartu į Naujos pradžios kelionę. Apie ką ji? Apie tave, mane ir mus visus. Tad leiskimės kartu į šią kelionę!
KAS MŪSŲ LAUKIA?
Žygis truks apie 4 val. Keliausime apie 10 km., tad puikiai tinkamas su vaikais. Aplankysime Ausiutiškių regyklą, Pinyklos mitologinį šaltinį. Po žygio visi sugrįšime į tą pačią aikštelę, kur buvom palikę automobilius. Po to kartu su automobiliais važiuojame į Pilipyškes (~3 km.), kur mūsų laukia piknikas mūsų bendruomenės narių Neringos ir Ričardo namų kieme. Kartu virsime sriubą, dalinsimės patyrimais, o vaikai galės pasimėgauti lauko žaidimais. Drąsiausiems ir ištvermingiausiems bus galimybė išbandyti savo jėgas iššūkių trasoje, kurią savo kieme įsirengė pats Ričards, kuris priklauso Lietuvos OCR komandai.
Image link
BENDRA INFORMACIJA
Rugsėjo 3 d. (šeštadienis)

9.45-10.00 val. Atvykimas į susitikimo tašką – Panerių miško regykla, Ešerinė 21367 (pasistatome automobilius prie poilsiavietės miške). Nuoroda: https://maps.app.goo.gl/LzsGfYGjamaRDGHh7

10.00-14.00 Žygis. Neries regioninis parkas.

14.15 val. Susitinkame Neringos ir Ričardo namuose (būname iki vakaro, išvažiuojame pagal poreikį).

KĄ ATSIVEŽTI?
Gerą nuotaiką ir užkandžių bendram piknikui kieme.
KĄ PASIIMTI Į ŽYGĮ?
Vandens gertuvę, šiltos arbatos. Atžvelgiant į oro sąlygas, patogiai apsirengti ir apsiauti.
KVIEČIAME PRISIDĖTI:
Visuomeninis judėjimas Lietuvos restartas Swedbank, sąsk. nr. LT74 7300 0101 6855 3975 Nuoširdžiai dėkojame už jūsų pasirinkimą prisidėti savo investicija!
Ausiutiskiu-regykla
Registruotis į žygį

Iki susitikimo!

Susiję pranešimai
Palikite atsiliepimą

Jūsų elektroninis paštas nebus publikuojamas.Required fields are marked *

Follow by Email